ZEMEŅU ZEFĪRI
search
  • ZEMEŅU ZEFĪRI
  • ZEMEŅU ZEFĪRI
  • ZEMEŅU ZEFĪRI
  • ZEMEŅU ZEFĪRI

ZEMEŅU ZEFĪRI

5,00 €
AR PVN Cenā nav iekļautas piegādes izmaksas. Prece tiks gatavota pēc pasūtījuma. Gatavošanas laiks 2-3 dienas! Nosūtīsim preci Jums nākamajā darba dienā pēc preces izgatavošanas. Piegādes laiks 2-3 darba dienas.

Zemeņu zefīri.
Pārkaisīti ar sublimētām zemenēm.

Sastāvdaļas: cukurs, ābolu biezenis, zemenes OLBALTUMS, glikozes sīrups, agars.
Enerģētiskā vērtība 100 g produkta: 238 kcal/1012 kJ, tauki 0 g, tostarp piesātinātās taukskābes 0 g, ogļhidrāti 59 g, tostarp cukuri 58 g, olbaltumvielas 1g, sāls 0 g.

8gab kastīte 200mmx140mmx40mm, svars 180g.
16gab kastīte 200mmx200mmx40mm, svars 360g.
25gab kastīte 260mmx260mmx40mm, svars 750g.

Zefīri iepakojumā: 8 gabali
Daudzums
Prece tiks gatavota pēc pasūtījuma. Gatavošanas laiks 2-3 dienas!

redeem
Iegādājoties šo preci, jūs varat iegūt līdz 5 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 5 punkti ko var pārvērst par kuponu ar vērtību: 0,25 € .


 

Noteikumi un nosacījumi

 

Piegādes nosacījumi

 

Preču atgriešana un naudas atmaksa

Mājas zefīrs ar zemeņu garšu ir gards un gaisīgs deserts, kas katram gardēzim sniedz prieku. Tas izceļas ar maigu, mīkstu tekstūru un bagātīgu zemeņu aromātu, kas atspoguļo vasaras svaigumu.

Šeit ir pamatinformācija par sastāvdaļām un to ietekmi uz zefīra izstrādājumiem:

  • Cukurs - galvenā sastāvdaļa, kas nodrošina saldumu un struktūru.
  • Ābolu biezenis - pievieno dabīgu garšu un mitrumu, kā arī paver iespēju izmantot augļus.
  • Zemenes - kas piešķir zefīram dabīgu saldumu un sulīgumu.
  • Olbaltums - sniedz zefīram gaisa un vieglumu, palīdz veidot stabilu struktūru.
  • Glikozes sīrups - palīdz novērst kristalizāciju, piešķirot zefīram mīkstu tekstūru.
  • Agars - veido želatīna efektu, nodrošinot zefīra stingrību un piešķirot tam vegānisku alternatīvu.

Enerģētiskā vērtība 100 g produkta: 238 kcal/1012 kJ, tauki 0 g, tostarp piesātinātās taukskābes 0 g, ogļhidrāti 59 g, tostarp cukuri 58 g, olbaltumvielas 1g, sāls 0 g.

Šīs vērtības liecina, ka zefīrs lielākoties sastāv no ogļhidrātiem, kas galvenokārt ir cukuri. Zefīrs nepiedāvā daudz olbaltumvielu vai tauku, padarot to par saldumu, kas ir vairāk par enerģijas avotu nekā par barojošu pārtiku.

Ja ir kādi konkrēti jautājumi par zefīru pagatavošanas procesu vai receptēm, droši jautājiet

MZZE8
Komentāri (0)